miercuri, 19 august 2015

Biletul Zilei 20-08-2015



Pentru 20.08.2015 va propunem urmatoarele ponturi pentru pariuri :

Incepand cu ora 20:00 din UEFA Europa League avem urmatorul meci : 

Ajax Amsterdam - FK Jablonec

Pontul nostru pentru acest meci este peste 2.5 goluri cu o cota de 1.74 la winmasters ( primul site de pariuri autorizat din Romania ). Motivatia noastra este simpla, ambelor echipe le place jocul ofensiv si este de asteptat ca in aceasta mansa fiecare echipa sa incerce sa inscrie cat mai multe goluri.
Desi este o dubla decisiva pentru accederea in grupele UEFA Europa League cele doua echipe nu vor face rabat de la efort si este de asteptat un joc ofensiv din partea ambelor echipe.


Incepand cu ora 21:30 din Cupa Italiei avem urmatoorul meci :

Catania Calcio - AC Cesena

Pontul nostru pentru acest meci este 2 solist cu o cota de 1.68 la winmasters  ( primul site de pariuri autorizat din Romania ). AC Cesena este o trupa mult mai solida ca echipa gazda Catania si este de asteptat ca acestia din urma sa nu puna prea multe probleme.


Incepand cu ora 21:15 din Arabia Saudita avem urmatorul meci :

Najran SC - Al Ittihad

Pontul nostru pentru acest meci este peste 2.5 goluri cu o cota de 1.55 la winmaster ( primul site de pariuri autorizat din Romania ). Liga Profesionista din Arabia Saudita ne-a propus mereu meciuri spectaculoase cu foarte multe goluri. Echipele se bazeaza foarte mult pe atac , iar majoritatea echipelor transfera straini cu nume in special pe posturile din ofensiva.


Acestea sunt ponturile pentru data de 20.08.2015, cele 3 meciuri insumeaza o cota totala de 4.53.

Atentie pariati cu grija si in limita sumei pe care sunteti dispusi sa o pierdeti!

Obtineti acum bonusul de bun venit de la winmasters Bonus 200 RON


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu