vineri, 21 august 2015

Biletul Zilei 21-08-2015


Pentru 21.08.2015 va propunem urmatoarele ponturi pentru pariuri :


Incepand cu ora 18:30 din Romania avem urmatorul meci :

ASA Targu Mures - CS Voluntari

Pontul nostru pentru acest meci este 1 solist cu o cota de 1.55 la winmasters ( primul site de pariuri autorizat din Romania ).  Vicecampioana Romaniei este favorita acestui meci,
dupa 7 etape se afla clasata pe locul 5 cu 10 puncte in timp ce CS Voluntari este clasata pe locul 13 ( penultimul) cu 4 puncte stranse in 7 etape. Fara nici o victorie in prima liga CS Voluntari pare victima sigura in acest meci.


Incepand cu ora 21:30 din Franta avem urmatorul meci :

Montpellier - PSG

Pontul nostru pentru acest meci este 2 solist cu o cota de 1.48 la winmasters  ( primul site de pariuri autorizat din Romania ). Montpellier vine dupa doua infrangeri surprinzatoare in campionat contra unor echipe care la inceputul campionatului erau cotate cu sansa a doua, in timp ce PSG asa cum era de asteptat este favorita din nou la castigarea titlui si este greu de crezut ca Montpellier va putea pune probleme formatiei din capitala Frantei.


Incepand cu ora 21:30 din Spania avem urmatorul meci :

Malaga CF - Sevilla FC

Pontul nostru pentru acest meci este X2 (sansa dubla) cu o cota de 1.35 la winmasters ( primul site de pariuri autorizat din Romania ). Prima etapa din campionatul Spaniei propune un meci interesant Malaga - Sevilla. Castigatoarea UEFA Europa League a inceput acest sezon cu meciul din Supercupa Europei unde a pus mari probleme Barcelonei. Desi a pierdut cu 5-4 dupa 120 de minute, jocul Sevillei a incantat.


Acestea sunt ponturile pentru data de 21.08.2015, cele 3 meciuri insumeaza o cota totala de 3.09.

Atentie pariati cu grija si in limita sumei pe care sunteti dispusi sa o pierdeti!

Obtineti acum bonusul de bun venit de la winmasters Bonus 200 RON


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu